
آمپول نوروبیون چیست؟ و چه فوایدی دارد؟
آمپول نوروبیون یکی از پرکاربردترین داروهای تقویتی است که امروزه طرفداران زیادی به ویژه در میان خانمها دارد. این آمپول که ترکیبی از ویتامینهای B1، B6 و B12 است، با تامین سریع این ویتامینها در بدن باعث بهبود سلامتی عمومی بدن، کاهش خستگی و… خواهد شد.
پزشکان تزریق این آمپول را برای افراد دچار ضعف بدنی، کسانی که دوران نقاهت بیماری را طی میکنند یا افرادی که محدودیت غذایی سختی را پشت سر گذاشتهاند، برای یک یا چند دوره تجویز میکنند. اما این روش مصرف نباید برای مدت طولانی ادامه داشته باشد. ما در این مقاله میگوییم که آیا آمپول نوروبیون برای شما مناسب است یا خیر؟ علاوه بر این اگر به دنبال یک راهکار سریع و آسان برای تزریق آمپولهای خود هستید، می توانید از خدمات «مجموعه حال با آدرس https://haal.ir» استفاده کنید.
علائم کمبود ویتامین ب در بدن
ویتامینهای گروه ب مجموعهای از هشت ویتامین ضروری برای بدن هستند که هر یک از آنها تاثیرات چشمگیری بر سلامتی بدن و احساس شادابی و تامین انرژی خواهد داشت. کمبود هر یک از این ویتامینها میتواند علائم خاصی در بدن ایجاد کند. اما پزشکان با مشاهده علائمی مثل خستگی، کاهش انرژی، بیحوصلگی، گزگز دست و پا و زخمهای دهانی، احتمال میدهند که فرد دچار کمبود انواع ویتامین ب باشد. علائم کمبود هر یک از انواع ویتامین B به تفکیک عبارتند از:
ویتامین B1 یا تیامین
کمبود این ویتامین باعث کمبود انرژی، خستگی غیرعادی، اختلال در دید، تحریکپذیری و حالت تهوع میشود. نوزادان مبتلا به این کمبود ممکن است دچار اختلال در رشد سلولها و مشکلات جدی شوند.
ویتامین B2 یا ریبوفلاوین
افرادی که به کمبود این ویتامین دچار هستند، معمولا با عوارض پوستی مثل زخمهای دهانی، ترکخوردن گوشه لبها، سوزش لبها، التهاب مخاط دهان، خشکی شدید پوست و… مواجه میشوند. گاهی سوخت و ساز بدن در این افراد مختل میشوند و انرژی کمی برای فعالیتهای روزمره دارند.
ویتامین B3 یا نیاسین
این ویتامین از جمله مهمترین ویتامینهای گروه ب است و با اثرگذاری بر بخشهای مهمی مثل سیستم عصبی و پوست، علائم متفاوتی در بدن ایجاد میکند. جدیترین علائم کمبود این ویتامین شامل اختلال در گردش خون، افسردگی، اختلال در حافظه، قرمزشدن زبان، خشکی پوست، ایجاد لکههای تیره پوستی در معرض نور خورشید و… است.
ویتامین B5 یا پانتوتئیک اسید
این ویتامین نقشهای پراکندهای در بدن دارد و کمبود آن میتواند باعث افسردگی، خستگی شدید، گرفتگی اندامها و عضلات، کاهش قند خون، عفونتهای تنفسی و… شود.
ویتامین B6 یا پیریدوکسین
خواص آنتی اکسیدانی این ویتامین خیلی پررنگ است و کمبود آن قطعا بر سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی میگذارد. از دیگر علائم کمبود آن میتوان به خستگی غیرعادی، تشنج، زخمهای دهانی یا زبانی و… اشاره کرد.
ویتامین B7 یا بیوتین
یکی از اصلیترین نشانههای کمبود این ویتامین، ریزش مو است. البته بروز علائم افسردگی، بیحسی، ضعف سیستم ایمنی بدن و خستگی هم از دیگر علائم کمبود آن هستند.
ویتامین B9 یا فولات
این ویتامین جزو مهمترین ویتامینهای ضروری به ویژه در دوره جنینی است که کمبود آن میتواند منجر به اختلال در رشد، کمخونی، ضعف عمومی بدن و آسیب به اعصاب محیطی شود.
ویتامین B12 یا سیانوکبالامین
اگر به کمبود ویتامین B12 دچار شوید، با علائمی مثل کمخونی، یبوست، خستگی، زخمهای دهانی و… مواجه خواهید شد.
تزریق آمپول نوروبیون به چه افرادی توصیه میشود؟

نوروبیون یک آمپول تقویت کننده است و در صورتی که کمبود جدی ویتامین در فرد وجود نداشته باشد، تزریق ماهیانه آن میتواند مفید باشد. اما در کسانی که به کمبود شدید ویتامینهای گروه ب دچار هستند، ممکن است تزریق هفتهای یا روزانه آن هم برای کوتاه مدت تجویز شود. معمولا پزشکان تزریق آمپول نوروبیون را به افراد زیر توصیه میکنند:
- کسانی که کمبود ویتامین B دارند
- دارای ضعف سیستم ایمنی هستند
- از رژیمهای غذایی محدود مثل گیاهخواری پیروی میکنند
- فعالیت بدنی خیلی زیاد و استراحت کمی دارند
- در دوران نقاهت پس از طی یک بیماری سخت مثل کرونا هستند
اگر هنوز سوالی دارید، برای اطلاعات بیشتر در مورد آمپول نوروبیون، اینجا کلیک کنید.
آمپول نوروبیون در بارداری
حتما میدانید که یک مادر باردار باید به طور منظم مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی دریافت کند تا نوزاد بتواند به بهترین شکل ممکن پرورش یابد. ویتامینهای گروه B با توجه به نقشی در که در کاهش نقصهای مادرزادی و تشکیل سیستم عصبی بدن دارند، در دوران بارداری بسیار ضروری هستند. بهترین راهکار برای زنان باردار پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل است که بتواند نیازهای افراد به انواع ویتامینها را تامین کند.
اما در صورتی که مادر باردار به هر دلیلی مثل رژیم نامناسب، ویار شدید و… با کمبود ویتامینها از جمله ویتامین B مواجه شد، پزشک میتواند آمپول نوروبیون را برای او تجویز کند. البته توصیه میشود استفاده از هر نوع دارو یا مکملی از سه ماهه دوم بارداری آغاز شود و مصرف همه داروها یا مکملها حتی بیضررترین آنها هم بدون مشورت با پزشک انجام نشود.
تداخلات دارویی آمپول نوروبیون
تزریق آمپول نوروبیون ممکن است برای برخی از بیماران مناسب نباشد یا مصرف همزمان آن با گروهی از داروها منجر به اختلال در جذب موثر آن یا عملکرد داروی دیگر شود. به همین دلیل پزشکان تداخلات دارویی آمپول نوروبیون را به شرح زیر اعلام کردهاند:
- کلرامفنیکل: نوعی آنتی بیوتیک قوی برای عفونتهای جدی و مخاطرهآمیز
- آمیودارون: دارویی برای تنظیم ریتم ضربان قلب در بیماران مبتلا به تاکی کاردی بطنی یا فیبریلاسیون بطنی
- گاباپنتین: نوعی داروی ضدتشنج
- آرسنیک تری اکساید: نوعی داروی ضدسرطان که در شیمیدرمانی مورد استفاده قرار میگیرد
- فوروزماید: نوعی داروی دیورتیک یا ادرارآور
- وارفارین: دارویی که برای جلوگیری از لختهشدن خون مصرف میشود
- اورلیستات: دارویی که از طریق جلوگیری از جذب چربیها به درمان چاقی کمک میکند
تزریق آمپول نوروبیون در منزل

تزریق آمپول نوروبیون بخشی از مراقبتهای درمانی تخصصی است و نیاز به دانش و مهارت کافی دارد. به همین دلیل توصیه میشود که تزریق آن توسط کارشناسان پرستاری یا افراد آموزشدیده انجام شود. اما مراجعه به مراکز درمانی یا درمانگاهها برای تزریق یک آمپول ممکن است برای همه آسان یا امکانپذیر نباشد. پس برای تزریق آمپول نوروبیون چه باید کرد؟
اگر میخواهید بهترین شکل تزریق آمپول را در منزل خودتان و توسط ماهرترین کارشناسان پرستاری انجام دهید، خدمات تزریق آمپول در منزل حال را انتخاب کنید. برای این کار تنها باید به سایت یا اپلیکیشن حال مراجعه کنید و پس از ثبت درخواست تزریقات در منزل، در زمان مقرر منتظر مراجعه کارشناسان مجرب حال برای انجام تزریقات باشید. از مهمترین مزایای تزریق آمپول در منزل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای تزریق آمپول نوروبیون در خانه توسط پرستار، می توانید از خدمات تزریقات در منزل «حال» استفاده کنید.
- تزریق آمپول سالمندان بدون نیاز به خروج آنها از منزل
- دسترسی به بهترین خدمات تزریقات در سریعترین زمان ممکن
- امکان ثبت درخواست تزریقات در تمام ساعات شبانهروز
- عدم نیاز به حضور بیماران ناتوان جسمی و آسیبدیده در مراکز درمانی و کلینیکها
- قیمت مناسب و به صرفه برای انواع تزریقات در منزل
- امکان استراحت کافی پس از تزریق آمپول و کاهش درد و مشکلات ناشی از آن