بهترین ادویه ترشی

ادویه ترشی چیست,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشی

ادویه ترشی

 

در این مطلب شما را با مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی و نکات مربوط به طرز تهیه ادویه  ترشی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای ادویه ترشی

 

گلپر۱۰ قاشق چایخوری (پودر)
پودر تخم گشنیز  ۵ قاشق چایخوری
 دارچین  ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
جوز هندی۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
رازیانه ۱ قاشق چایخوری (پودر)
 سبزی ۲ قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشک)

 

طرز تهیه ادویه ترشی

 

ادویه ترشی چیست,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشی

به ادویه ترشی در صورت تمایل می توانید مقداری نمک اضافه کنید

۱- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا کاملا به حالت پودر در بیایند.

۲- مواد پودر شده را با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ۲ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها کمی آزاد شود.

طرز تهیه ترشی غوره
پیشنهادی

۳- ادویه ترشی آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریک و خشک قرار دهید.

 

نکاتی درباره تهیه ادویه ترشی

● در صورت تمایل می توانید به ادویه ترشی مقداری نمک اضافه کنید.

● می توانید مقدری ادویه گرام ماسالا هم به ادویه ترشی اضافه کنید.

● این ادویه ترشی را می توانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.

 

مصرف گلپر در آشپزی :

 

ادویه ترشی چیست,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشی

گلپر از مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی است

 استفاده از گلپر در ادویه ترشی خواص زیادی دارد در واقع ترشی که با برگ و ساقه نوع خوشبوى این گیاه درست می ‏شود، ضد عفونى کننده معده بوده و براى معالجه کم اشتهایى و از بین بردن اخلاط غلیظ معده به کار م ‏رود. همچنین گلپر غذا را نرم می‏ کند و بوى دهان را بر می‏ گرداند، مقوى معده بوده و بلغم را از بین می‏ برد. اشتها را بر می ‏انگیزد و مقوى‌ هاضمه می‏ باشد.

طرز تهیه پیاز ترشی
پیشنهادی

 

با ساقه و برگ آن ترشى گلپر درست می‏ کنند. گلپر بادشکن بوده، نفخ و ناراحتى‌هاى دستگاه‌ هاضمه را از بین می ‏برد. این گیاه ضدعفونى کننده بوده و پادزهر سموم است. ضد تشنج، ضد کرم و ضد حشرات نیز می باشد.

 

تذکر

– مقدار خوراک مجاز پودر دانه گلپر چهار گرم است.

– مصرف مقدار زیاد گلپر سبب سقط جنین می شود. از این رو زنان باردار در خوردن زیاد آن مجاز نیستند و در تهیه ادویه ترشی نیز نباید بیش از اندازه از آن استفاده کرد.

 

 

منابع:
pezeshk.us
mihanfal.com

beytoote.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن