طرز تهیه آش بادمجان به روش دیگر

آش بادمجان, طرز پخت آش بادمجان

مواد لازم برای آش بادمجان :

 بلغور گندم۱ پیمانه
 لوبیا قرمز ۱/۲ پیمانه
 لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
 عدس۱ پیمانه
نخود۱/۲ پیمانه
بادمجان سرخ شده۱ کیلوگرم
قلم گوسفند۱ عدد
کشک۱ شیشه متوسط
پیاز داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبهبه مقدار لازم

دستور پخت آش بادمجان :

ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.

کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکات :
۱ – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.

پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.

منبع : seemorgh.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن