طرز تهیه حلوای پسته ویژه ماه رمضان

حلوا پسته

طرز تهیه حلوای پسته ویژه ماه رمضان

 

مواد لازم برای حلوای پسته :

آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۷۰ گرم
روغن مایع۶۵ میلی لیتر
 پسته پودرشده ۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکیبه میزان لازم

 

مواد لازم شربت:

 آب۲۵۰ میلی لیتر
 شکر۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه حلوا پسته :

ابتدا شیره حلوا را آماده کنید، به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را زیاد کنید تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

سپس آرد را در قابلمه ای دیگر بریزد روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد به حدی هم بزنید که آردتان دیگر بوی خامی ندهد. بعد کرده تا اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز اضافه کنید تا شیره جذب آرد شود.

 

سپس رنگ سبز، پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و در صورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. می توانید داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی، حلوای پسته را تزیین کنید. به هر صورتی که می توانید و دوست دارید می توانید آن را تزیین کنید.

 

منبع: beytoote.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن