طرز تهیه حلیم گندم

حلیم,طرز تهیه حلیم,حلیم گندم با گوشت,نحوه پخت حلیم گندم

حلیم گندم  یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که معمولا به عنوان صبحانه و عصرانه سرو می شود. مواد اصلی این غذا شامل گندم و گوشت میباشد. در این آموزش کامل ترین روش پخت حلیم گندم را آماده کرده ایم.

مواد لازم برای ۲ نفر

 

گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم

گوشت ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

روغن ۱ قاشق غذاخوری

شک ربه میزان لازم

دارچین به میزان لازم

روغن به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

 

دستور پخت حلیم گندم

گندم را باید از شب قبل در آب بخیسانیم تا نرم شود. پس از اینکه گندم خوب خیس خورد ، آن را به همراه ۶ لیوان داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. گوشت را هم جداگانه در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم.

پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب به قابلمه گوشت اضافه می کنیم. مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد. سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم و ریش ریش می کنیم.

در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه گندم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید زمان اضافه کردن گوشت ، گندم باید شبیه به پوره شده باشد. نکته مهم در مورد حلیم این است که باید به صورت متداوم آنرا هم بزنیم.

چون به دلیل وجود گندم خیلی سریع ته می گیرد و باعث می شود روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد. در مرحله بعد ۱ قاشق غذاخوری روغن به حلیم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب موجود در غذا با حرارت بسیار ملایم تبخیر شود.

توجه داشته باشید که حلیم زمانی که داغ است کمی شل است ولی بعد از مدت کمی خودش را می گیرد و سفت تر می شود. پس از اینکه حلیم آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر و دارچین سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا