طرز تهیه خورشت بامیه، خورشت کرفس و خورشت قیمه مجلسی با گوشت

خورشت ها سنتی ایرانی یکی از بهترین خورش ها در دنیا می باشند که به همراه برنج سرو می شوند و برای مهمانی و انواع وعده ها نهار و شام بسیار مناسب است. خورش ها بیشتر با تمام ذائقه ها جور است و از گوشت و مرغ در تهیه آن استفاده می شود و یا می توانید به صورت گیاهی نیز این خورش ها را تهیه کنید و ما امروز تصمیم گرفتیم سه نوع از پر طرفدارترین و محبوب ترین خورش های ایرانی را به شما آموزش دهیم که عبارت است از خورشت بامیه، خورشت کرفس و خورشت قیمه همراه ما باشید.

طرز تهیه خورشت بامیه، خورشت کرفس و خورشت قیمه مجلسی با گوشت

خورشت بامیه مجلسی با گوشت

خورشت بامیه یکی از خورشت های خوشمزه است که در تابستان همزمان با رسیدن بامیه تازه تهیه می شود و به دلخواه می توانید از مرغ یا گوشت در تهیه آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه

  • سیر ۳ حبه
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • بامیه تازه ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
  • آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت ساده و خوشمزه

ابتدا سیرو پیاز و خرد می کنیم و داخل یک قابلمه تفت دهید تا سبک شود و بعد کمی زردچوبه اضافه کنید و در ادامه گوشت را اضافه و تفت دهید در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به خورش اضافه می کنیم و تفت دهید و بعد چند لیوان آبجوش ریخته و بگذارید تا گوشت پخته شود سپس دم بامیه را کنده و به همراه کمی روغن تفت دهید پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت بامیه ها را به خورش اضافه می کنیم. آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم افتاده شود.نوش جان

خورشت کرفس مجلسی خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه، خورشت کرفس و خورشت قیمه مجلسی با گوشت

خورشت کرفس یکی از خورشت های سنتی ایران است که با سبزی خوشمزه کرفس و نعنا و جعفری تهیه می شود و برای چاشنی از کمی آبغوره استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • برگ کرفس ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • ساقه کرفس تازه ۴۰۰ گرم
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • نعناع تازه ۵۰ گرم
  • جعفری تازه ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت لعاب دار

ابتدا کرفس ها را آماده کنید ساقه را برش بزنید سپس برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید و داخل یک تابه روغن ریخته و کمی آن ها را سرخ کنید و بعد پیاز خرد کرده و به همراه زردچوبه تفت دهید و در ادامه گوشت را اضافه کنید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود سپس لیموعمانی را سوارخ کنید و داخل آب بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود بعد از پخت گوشت نمک خورش را اندازه کنید و بعد سبزیجات را اضافه و در قابلمه را نیمه باز گذاشته و بگذارید تا خورش جا افتاده شود در نیم ساعت انتهای لیموعمانی را اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید..نوش جان

خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه، خورشت کرفس و خورشت قیمه مجلسی با گوشت

خورشت قیمه یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی می باشد که انواع و اقسام مختلفی تقسیم می شود آن را بادمجان یا سیب زمینی سرو می کنند و از گوشت یا مرغ در تهیه ان استفاده می کنند.

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه

  • لپه ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سیب زمینی درشت ۲ عدد
  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی مجلسی

ابتدا لپه ها به مدت 2 ساعت خیس کنید و بعد بجوشانید و کف روی آن را بگیرید. بعد پیاز را خرد کنید و به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود در ادامه گوشت را اضافه کنید و تفت داده و بعد لپه را کمی سرخ کنید وبعد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دهید تا رب نیز سرخ شود چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت پخته شود و بعد لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید و بعد از پخت گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا افتاده شود در همین جین سیب زمینی نیز خرد کنید و سرخ کنید و پس از پخت خورش آن را برای تزئین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *