طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ

خورش فسنجان با قارچ, پخت خورش فسنجان با قارچ

مواد لازم :

 گردوی چرخ شده ۴ پیمانه
 پیازیک عدد
 قارچ۱۵۰ گرم
 رب انار نصف لیوان
 شکر۵ قاشق غذاخوری
 دارچینیک قاشق مرباخوری
ارده ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
 روغن به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

طرز تهیه خورش فسنجان با فندق
پیشنهادی

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک
پیشنهادی

شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن