طرز تهیه سالاد گل کلم و بروکلی مرحله به مرحله
سالادی سرشار از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان ها. ترکیب کلم و سس مایونز طعم بسیار خوبی ایجاد می کنه، ظاهر سالاد هم از رنگهای مختلف سفید، زرد، نارنجی و سبز تشکیل شده که فوق العاده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد گل کلم و بروکلی:
۱- گل کلم ۳ پیمانه
۲- کلم بروکلی ۱٫۵ پیمانه
۳- ذرت پخته یا کنسرو ذرت ۱ پیمانه
۴- خیار کوچک ۲ عدد معادل ۱ پیمانه خیار خرد شده
۵- هویج کوچک ۱ عدد
۶- آب لیمو ۳ ق غ
۷- روغن زیتون ۲ ق غ
۸- سس مایونز ۲ ق غ
۹- نمک ۱/۴ ق چ
دستور تهیه سالاد گل کلم و بروکلی:
۱- گل کلم رو در یک ظرف غیر فلزی در مایکروفر قرار بدید و با قدرت ۱۰۰% و به مدت ۲ دقیقه بپزید. می تونید گل کلم رو بخار پز کنید. بافت اون باید یه کمی نرم بشه ولی زیر دندون هم حس بشه و زیادی پخته یا له نشه. بعد از بیرون آوردن از مایکروفر، بگذارید تا کاملا سرد بشه.
۲- کلم بروکلی رو هم در یک ظرف غیر فلزی در مایکروفر قرار بدید و با قدرت ۱۰۰% و به مدت ۱ دقیقه بپزید.
۳- رنگ بروکلی بعد از پخت کاملا سبز شفاف میشه، از مایکروفر بیرون بیارید و بلافاصله آب سرد روش بگیرید تا از ادامه پختش جلوگیری بشه و رنگش تثبیت بشه. آب سرد رو چند بار عوض کنید تا زمانی که آب یا ظرف دیگه گرم نباشه. بعد بذارید تا بروکلی کاملا سرد بشه و آبکش کنید.
۴- گل کلم رو بعد از سرد شدن خرد کنید.
۵- بروکلی رو هم خرد کرده و به گل کلم اضافه کنید.
۶- خیارها رو پوست گرفته و خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
۷- هویج رو پوست گرفته و با رنده درشت یا متوسط، رنده کرده و به سالاد اضافه کنید.
۸- ذرت رو هم اضافه کنید.
۹- در ظرف دیگه ای، سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو و نمک رو کاملا با هم مخلوط کنید.
۱۰- سس آماده شده رو روی سالاد ریخته و کاملا مخلوط کنید.
۱۱- سرو کنید.
نکته: رنگ بروکلی ها بعد از ۲-۳ ساعت کم کم کدر و تیره میشه. بهتره سالاد به صورت تازه تهیه و مصرف بشه یا اگه برای مهمونی تهیه می کنید و می خواهید قبلا سالاد رو حاضر کنید، بهتره بروکلی جدا از سالاد پخته و خرد بشه و هنگام سرو به سالاد اضافه شده و مخلوط بشه. اگه از شب قبل درست می کنید، بهتره خیار هم در زمان سرو به سالاد اضافه بشه تا آب نندازه و تغییر رنگ نده.
source : airincookery.com