آشپزی و تغذیهآموزش شیرینی پزی

طرز تهیه ساندا دسر آمریکایی

ساندا دسر

طرز تهیه دسر آمریکایی ساندا

مواد لازم برای تهیه ساندا :

 کیک براونیکیک را برش نزنید
 بستنی وانیلی ۱/۲ گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده یک و نیم پیمانه
 پودر شکر۲ پیمانه
* شیر غلیظ۱ پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین۲/۳ پیمانه
کره بدون نمک۱/۲ پیمانه
عصاره وانیلیک قاشق چایخوری

 

* شیر غلیظ که ۶۰ درصد آب  خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است

طرز تهیه ساندا :

بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.

در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا ۸ دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.

شکلات را روی دسر ریخته و مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.

منبع: beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن