طرز تهیه شــربت طالبی

 

 

شــربت طالبی

 

مواد اولیه :

 

طالبی خردشده چهار پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
بستنی یک اسکوپ

 

 

طرز تهیه:

 

طالبی خردشده را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و با پشت قاشق طالبی ها را له کنید. حدودا ۱۵ دقیقه پخت طالبی طول می کشد. در انتها گلاب را افزوده و هنگام سرو یخ پودرشده و آب را اضافه کرده و با یک اسکوپ بستنی تزئین کنید.

 

نکته:

 

مصرف طالبی برای مبتلایان به کم خونی، نقرس، رماتیسم، یبوست و بواسیر مفید است و حاوی ویتامین A، B و C می باشد.

 

منبع : TakeDel.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا