طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :

 برنج ۳ لیوان
 شوید پاک شده و خرد شده  ۲۰۰ گرم
 ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط
 کشمش ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی  ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

 سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

 

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

 

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

نکته :
می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

منبع : hashpazi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا