طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

درست کردن شیرینی آب دندون, نحوه درست کردن شیرینی آب دندون,طرز تهیه شیرینی آب دندون,شیرینی آب دندون

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

 

مواد لازم برای شیرینی آب دندون :

 روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دونصف پیمانه
پودرقند نصف پیمانه
زرده تخم مرغیک عدد
 پودر هلیک قاشق چایخوری
آرد سفید قنادینصف پیمانه
آرد برنجسه چهارم پیمانه
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه دلخواه

 

طرز تهیه شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزن و می گذاریم کنار و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، سپس با دست خمیر را جمع می کنیم (اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).

 

اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید. خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.

 

از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.

 

منبع: beytoote.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن