آشپزی و تغذیهآموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

پخت شیرینی لیمویی یا پرتقالی, درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی,طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی,شیرینی لیمویی یا پرتقالی

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

آرد ۲۵۰ گرم
 کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده ۲ عدد

برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:

 سفیده تخم مرغ  ۱ عدد
پودر قند ۲۲۰ گرم
 آب لیمو ۱۰ میلی لیتر

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.

برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.

آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.

منبع: beytoote.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا