طرز تهیه شیرینی گل مینا اسمارتیزی مرحله به مرحله

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی

شیرینی های شبیه گل معمولا به نام گل مینا معروف هستند. در ایران چند نوع شیرینی به این شکل معمول شده که به نام پاپاتیا معروف شده اند. پاپاتیا (papatya) ترجمه ترکی کلمه Daisy یا همون گل مینا هست. خمیر این شیرینی بسیار لطیف و سبک و مقاوم هست و حتی با موندن طولانی در خارج یخچال، مشکلی در باز کردن و قالب زدن اون نخواهید داشت و در فر هم تغییر شکل نمیده. نتیجه کار هم شیرینی های ساده و سبک و البته خوشمزه هست.

مواد لازم برای تهیه حدود ۴۰ عدد شیرینی گل مینای اسمارتیزی:

• کره ۱۲۵ گرم (۱ استیک)
• تخم مرغ ۱ عدد
• آرد ۱ پیمانه
• نشاسته ذرت ۲۰۰ گرم
• شکر ۱/۲ پیمانه
• بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
• وانیل پودری ۱ پنسه
• اسمارتیز

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی

دستور تهیه شیرینی گل مینای اسمارتیزی:

 

۱- کره باید به دمای محیط رسیده باشه. میتونید کره رو به شکل مکعب های کوچک برش بزنید تا زودتر به دمای محیط برسه. تخم مرغ و شکر رو به کره اضافه کنید (من از دو برابر مواد استفاده کردم).

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۲- مواد رو با دور متوسط همزن مخلوط کنید. لازم نیست زیاد بزنید. همین قدر که کمی مخلوط بشن کافیه.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۳- نشاسته رو در دو نوبت اضافه کنید و با دست کم کم نشاسته رو به خورد مایه کره ای بدید (از اینجا به بعد همزن نیاز ندارید).

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۴- وقتی کل نشاسته رو اضافه کردید، آرد رو کم کم اضافه و مخلوط کنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۵- آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی به دست بیاد و دیگه به دستتون نچسبه. مراقب باشید ممکنه تموم آرد رو لازم نداشته باشه.شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۶- در صورت تمایل، می تونید با اضافه کردن رنگهای ژله ای خوراکی، خمیر رو به رنگهای مختلف در بیارید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۷- من خمیر رو چهار قسمت کردم و سه قسمت رو رنگ کردم.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۸- خمیر رو خیلی نازک (قطر ۲ تا ۳ میلی متر) باز کنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۹- با قالب گل مینا، خمیر رو قالب بزنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۰- در سینی فر کاغذ گذاشته و گل های قالب زده شده رو روی کاغذ بچینید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۱- می تونید از سایزهای کوچکتر قالب گل مینا هم استفاده کنید. فاصله زیادی بین شیرینی ها لازم نیست چون حجم شیرینی ها در فر افزایش پیدا نمی کنه.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۲- روی هر گل، یه اسمارتیز قرار بدید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۳- برای سایزهای کوچک خمیرها، هم می تونید از اسمارتیز سایز کوچک و هم از مرواریدهای خوراکی استفاده کنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۴- سینی خمیرها رو در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید و اونها رو به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. حتما قبل از ۱۰ دقیقه شیرینی ها رو چک کنید. زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه و از اطراف اونها تغییر رنگ زیر شیرینی ها دیده بشه، اونها رو از فر خارج کنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۵- برای سایزهای کوچکتر، مدت ۷ تا ۸ دقیقه برای پخت کافیه. برای سینی های دوم به بعد، چون فر کاملا گرم شده، یک تا دو دقیقه از زمان پخت کم میشه. اگه همزمان دو سینی در فر قرار بدید، زمان کمی افزایش پیدا می کنه ولی همیشه برای چک کردن پخت شیرینی ها، معیارتون همون طلایی شدن زیر اونها باشه.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی


۱۶- بعد از خارج کردن سینی شیرینی ها از فر، چند ساعت صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد سرو کنید. شیرینی ها در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال قابل نگه داری هستند. برای سرو کافیه که یک ساعت قبل، اونها رو از یخچال خارج کنید.

شیرینی گل مینا,نحوه درست کردن شیرینی گل مینا اسمارتیزی

 

source : airincookery.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن