طرز تهیه فریتر کلم قمری مرحله به مرحله
[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=”100%”]فریترها Fritters گروهی از غذاها و از خانواده دونات ها هستند که از یه مایه خمیری نسبتا شل تشکیل شدن تقریبا مثل مایه کوکو ولی فرقش با کوکو اینه که باید مایه رو با قاشق توی روغن بریزیم و بهش فرم بدیم. [/box]
اگه دنبال یه دستور غذا می گردید که هم توش سبزیجات باشه و هم لذیذ و خوشمزه باشه، این فریترها دقیقا همون چیزیه که دنبالش می گردید. تشکیل شده از سبزیجات تازه و تخم مرغ که در روغن سرخ میشه، سریع و سالم و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه فریتر کلم قمری:
• کلم قمری ۲ عدد متوسط
• هویج ۱ عدد متوسط
• کدو سبز ۱ عدد متوسط
• تخم مرغ ۲ عدد
• آرد ½ پیمانه
• نمک ½ ق چ
• زردچوبه ½ ق چ
• فلفل پاپریکا ¼ ق چ
• روغن برای سرخ کردن
دستور پخت فریتر کلم قمری:
۱- پوست کلم قمری و هویج رو بگیرید و اونها رو به همراه کدو سبز رنده کنید.
۲- سبزیجات رنده شده رو به یک ظرف گود منتقل کنید. اگه آب اضافه داشتند، اونها رو با دستمال آشپزخونه خشک کنید.
۳- آرد، نمک، زردچوبه و فلفل پاپریکا رو اضافه کنید و با سبزیجات رنده شده مخلوط کنید.
۴- تخم مرغها رو اضافه کنید.
۵- مایه رو کاملا مخلوط کنید.
۶- مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت تند قرار بدید.
۷- با قاشق از مایه، گلوله هایی برداشته و داخل روغن قرار بدید.
۸- با قاشق روی گلوله های مایه رو صاف کرده و دور اونها رو هم با قاشق صاف کنید.
۹- هر دو طرف فریترها رو سرخ کنید.
۱۰- فریترها رو بعد از سرخ شدن در ظرفی که داخل اون دستمال آشپزخونه گذاشتید، قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
۱۱- سرو کنید.
source : airincookery.com