طرز تهیه قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

 

مواد لازم :

گوشت سر دست با مغز ران بدون استخواننیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده۳ قاشق سوپخوری
روغن۲۵۰ گرم
لیمو عمانی۵ تا ۶ عدد
لوبیا قرمز۰٫۵ لیوان
سبزی خورش۱ کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبمقدار لازم

 

طرز تهیه :

گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .

نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار ۳/۱ پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم .خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.

منبع: beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن