طرز تهیه میگو‌ پلو اسپانیایی

طرز تهیه میگو‌ پلو اسپانیایی,میگو پلو اسپانیایی

میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ می‌شود ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، با تغییر کوچکی در دستور پخت، آن را خوشمزه‌تر کرده‌ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن۲ قاشق سوپ‌خوری
پیاز (خرد شود)یک عدد
کرفس (خرد شود)۲ ساقه
سیر (خرد شود)۲ حبه
فلفل قرمزیک قاشق چای‌خوری
برگ بو۲ عدد
پودر ارگانو یا آویشنیک قاشق چای‌خوری
گوجه فرنگی (ریز خرد شود)۴ عدد
آب مرغ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگییک قاشق سوپ‌خوری
برنجیک و یک‌دوم پیمانه
فیله ماهی سفید (به تکه‌های متوسط خرد شود)۲۲۵ گرم
میگوی ریز۱۳۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پیازچه۴ عدد
میگوی درشت برای تزئین۴ عدد

طرز تهیه:

۱٫ تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

۲٫ پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.

۳٫ در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

۴٫ میگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.

۵٫ تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.


نکته۱:

برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.

 

نکته۲:

باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.

 

منبع: beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن