طرز تهیه میگو پلو مجلسی

تهیه میگو پلو مجلسی,میگو پلو مجلسی

زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای ۳ نفر :

 برنج ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
 آب برای کته۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
 زرشک قرمز۳ قاشق غذا خوری
خلال بادام۳ قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده۳ قاشق غذا خوری
هویج خلال شده۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
روغنبه میزان لازم
زعفران دم کرده۲ فاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
شکر۲ الی۳ قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی۲ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

طرز تهیه مرصع پلو
پیشنهادی

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده
پیشنهادی

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن