طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو

این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

روغن مایع  ۱/۴ فنجان
 پیاز بنفش خردشده  ۱ عدد
 سیر خردشده  ۲ پر
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده ۱/۲ فنجان
کشمش ۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده ۱/۳ فنجان
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته ببه مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم

برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته

می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

منبع : mazehha.blogfa.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا