آشپزی و تغذیهغذاهای رژیمی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی مخصوص گیاهخواران

پیتزا مکزیکی رژیمی,طرز تهیه پیتزا مکزیکی گیاهی,پیتزا مکزیکی,طرز تهیه پیتزا مکزیکی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران

 

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :

 خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
 پنیر خامه ای  ۲۲۵ گرم
 ادویه تاکو ۱ بسته
 کنسرو لوبیا ۱ قوطی
ذرت ۱/۳ فنجان
زیتون ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
آووکادو رنده شده ۱ عدد
پنیر رنده شده ۲ فنجان
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پیتزا مکزیکی :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.

 

در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.

 

سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.

 

منبع: beytoote.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن