آشپزی و تغذیهآموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک پسته ای

درست کردن کیک پسته ای,کیک پسته ای با بیسکوئیت,طرز تهیه کیک پسته ای,پخت کیک پسته ای

طرز تهیه کیک پسته ای با بیسکوئیت

 

مواد لازم برای کیک پسته ای :

 هل نرم شده ۳/۴ قاشق مرباخوری
 بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
روغن  ۱/۴ لیوان
شکر نرم شده برای تزئین
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان

 

طرز تهیه کیک پسته ای :

تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید.

 

مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.

 

منبع: beytoote.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا