نکات ریز و مهم در آشپزی

نکته های ریز آشپزی,راه و روش آشپزی,نکات مهم آشپزی,تکنیک های آشپزی

در پخت کوکو سبزی بهترین حالت آن است که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند

 

بهترین روش پخت و ادویه مناسب برای ماهیچه

ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

 

تخم مرغ کوکو

برای طبخ انواع کوکو و کتلت، به جای ۱ زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخم مرغ را جایگزین کنید.

 

میزان مناسب تخم مرغ کوکو

در پخت کوکو سبزی بهترین حالت آن است که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند و میزان سبزی بیشتر از تخم مرغ نباشد.

 

گوشت مناسب برای خورش

گوشت گردن، ماهیچه ها، دنده های گوشت دار گوسفند برای خورش مناسب است. با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر می شود. از گوشت گوساله نیز می توانید برای تهیه خورش استفاده کنید.

 

کاربرد پودر جو در آشپزی

ابتدا آن را آسیاب کرده و بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

 

* آب خورش غلیظ می شود.

* اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.

موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

 

نحوه درست کردن خامه فرم گرفته, نکاتی برای تهیه سوپ خامه,نکات آشپزی,نکته های ریز آشپزی

برای آبپز کردن ماهی، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید

 

رفع شیرینی غذای شیرین

 در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.

 

برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان

 به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.

پخت صحیح سوپ خامه ای

 در سوپ هایی که خامه به کار برده می شود، وقتی که آبلیمو اضافه می کنید بلافاصله از روی حرارت بردارید، زیرا جوشیدن آبلیمو با خامه موجب بریدگی سوپ می شود.

 

دستور تهیه خامه فرم گرفته

 ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد.

 اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خط ها باقی بماند.

متلاشی شدن ماهی

 برای جلوگیری از متلاشی شدن ماهی در هنگام آبپز کردن، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

 

پختن نخودفرنگی

 وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلاف بپزید بعد از پختن، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید در ضمن نخود فرنگی طعم بهتری می گیرد.

 

منبع: beytoote.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن